2012. július 6., péntek

4th of July

Nem ám Indenpendence day... (Biztos könnyebb kimondani egy dátumot, mint egy nevet megjegyezni, vagy nem is tudom.)
Már reggel kezdődött a móka és a kacagás. :) Szó szerint. Mindenkin a piros-kék-fehér trikolor, hol az arcukon, hol a ruhán, hol mindkettőn. A konyhán ellenőriztek minket, hogy megvan-e a három szín (még jó, hogy a tábori staff-os póló már alapból is kék és fehér). A reggeli nem volt semmi extra, ebéd sem, vacsira szánták a nagy durranást. Szinte nem is volt szünet, mert kukoricát kellett pucolni (bezzeg ilyen napokon nem vagyok nanny!), meg készíteni vagy 700 szendvicset (ötféle volt. Szandi kedvéért: bbq-s, veggie, turkey, regular, hot dog :P). Mire mindent kipakoltunk (ezekhez ugye járt a dobozos pia is, gyümölcs, snack MINDEN!!!) és szépen elrendeztük az asztalokat, addigra olyan vihar kerekedett, hogy az ugrálóvárat kifújta a partra a szél a tóból... És ha ez még nem lenne elég, akkor az áram is elment az egész tábor területén (gondolhatjátok mekkora vihar volt!). Se víz, se áram, tiszta istencsapása ez a tábor. :D Amúgy sajnálom a táborvezetőket, mert pont ez nem hiányzott már szegényeknek. És tetejébe mindenhez vágjanak jópofát, gondolom, hogy azért aggódnak. :(
Szóval a tűzijáték elmaradt, de volt cserébe vaksötét és semmi zseblámpa hazafelé. :D Még benéztünk egy kicsit egy kedves házaspárhoz, akik invitáltak egy teára a lakókocsijukba (dejó, hogy egyesek ilyen körülmények között laknak, már kezdtem magam teljesen otthoni légkörben érezni. igényes berendezés, tisztaság, hmmm.) 
Aztán tegnap akarták megtartani a tűzijátékot, de én azt már nem vártam meg, mert elmentünk  akonyhásokkal egy közeli bárba, ahol többen éltek a lehetőséggel, hogy legálisan fogyaszthattak alkoholt. :P Természetesen itt is megmutatkozott a kreatív amerikai, aki bárban karaokezik. ;) Persze a kitchen staff volt a legmenőbb! :) 
Ma természetesen nem történt semmi, de imádon, hogy már megtanultam a semmin is röhögni. :D
Holnap nanny leszek, az vicces lesz! :D 

Bye-bye! :)

up.: Fotttó!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése